Всеукраїнський тиждень громадянського суспільства! 

 З 11 по 17 вересня в Україні вперше проходить Тиждень громадянського суспільства. Міністерство культури та інформаційної політики ініціювало це рішення на виконання Стратегії розвитку громадянського суспільства.В рамках Тижня в Україні відбуваються тематичні заходи, форуми, конференції тощо.

        Сьогодні, 15 вересня у залі засідань селищної ради проведено круглий стіл в рамках Тижня громадянського суспільства. У заході взяли участь працівники структурних підрозділів селищної ради, поліцейський офіцер громади, старости сіл.

         Під час проведення круглого столу було зазначено, що розбудова розвиненої та безпечної громади неможлива без активної участі громадянського суспільства. Адже громадянське суспільство – це налагоджений механізм соціальної взаємодії місцевого самоврядування, громадських організацій та рухів, інших недержавних структур та їх продуктивна комунікація і співпраця. Однією з ланок громадянського суспільства є сім’я. Тому робота з сім’ями, зокрема, молодими сім’ями і сім’ями з дітьми надзвичайно важлива. Відчутною також має бути роль громадських організацій.