“Українська ІТ-Сотня” — твій шлях до успіху!

Життя в умовах війни, неможливість отримати повноцінну, якісну освіту і працевлаштуватися, щоб повною мірою реалізувати свій потенціал в Україні, зумовлює зростання еміграційних настроїв серед молоді. Більше 50% молодих людей віком 14-17 років має бажання виїхати за кордон.

Створення сприятливих умов для якісного навчання та професійної реалізації молоді в Україні є одним із ключових завдань суспільства і держави. Розуміючи актуальність даної проблеми, українські ІТ-компанії, освітня платформа “ІНТІТА”, ВМГО “Молодіжний центр працевлаштування”, Вінницька ІТ-Академія та інші прогресивні організації розробили програму “Українська ІТ-Сотня”. Ця програма передбачає безкоштовне навчання із супроводом до працевлаштування в ІТ-індустрії для мотивованої і талановитої молоді України.

Основні переваги програми:

Персоналізований підхід – підтримка менторів допомагає формувати персональний план побудови успішної кар’єри для кожного учасника із супроводом до працевлаштування.

Підготовка до співбесід – підготовка учасників до майбутніх співбесід, щоб їхній рівень технічних навичок (hard skills) і м’яких навичок (soft skills) відповідав вимогам ринку.

Інтенсивне навчання – нічого зайвого, виключно те, що потрібно для отримання першої роботи. Навчаємо сучасних професій.

Захоплюючий процес навчання – навчання повинно бути захоплюючим і продуктивним, що приведе до очікуваного результату.

Якісна освіта в Україні – ми доводимо, що якісна освіта доступна в Україні, і немає потреби шукати її за кордоном.

Компетентні викладачі – викладачі-практики, які навчають тому, що самі успішно застосовують на практиці.

Практичні заняття – багато практики. Теорія повинна бути підкріплена практикою, щоб забезпечити адекватне розуміння процесів.

Стажування на реальних проєктах – проєктна діяльність як спосіб закріплення знань і навичок та передумова для переходу на наступний етап навчання.

Командна робота – must have. Студенти-учасники “Української ІТ-Сотні” приходять на свою першу роботу з уже “прокачаними” на реальних проєктах hard & soft skills, чітко розуміючи, що таке робота в команді та як здійснюється взаємодія на проєктах.

Самоосвіта обов’язкова на кожному етапі навчання – ми навчимо грамотно і регулярно користуватися ресурсами для самостійного навчання та ефективно планувати свій час.

Навчання з нуля – ті, хто мають кращу базу підготовки, мають кращі шанси на старті.

Актуальні програми – передбачено постійне оновлення та покращення, відповідно до вимог ринку, програм підготовки з програмування, веб-дизайну UI/UX, мануального тестування, проджект-менеджменту в ІТ, автоматизованого тестування і, що наразі дуже актуально – конструювання і програмування дронів з використанням ШІ.

Диплом – випускники отримають диплом, який підтверджуватиме їхній рівень компетенцій, а не просто пройдені курси чи вичитані предмети.

Англійська мова – англійська мова – обов’язкова. Це інструмент для комунікації та саморозвитку.

Автоматизація і цифровізація – максимальна автоматизація і цифровізація усіх процесів за допомогою CRM-системи, менеджерів задач, баг-трекінгових систем, систем контролю версій тощо. Це забезпечує ефективну організацію навчання та комунікацію між студентами, викладачами і адміністративним персоналом, підготовку до роботи в цифровому середовищі.

Дружнє середовище – формуємо середовище, де студенти знаходять справжніх друзів-однодумців на все життя. Середовище “Української ІТ-Сотні” – це вмотивовані студенти та учні, а також викладачі та ментори, готові ділитись власним досвідом. Наповнюємо навчальне життя реальними подіями, які формують особливу спільноту однодумців.

Реалізація ідей – створюємо можливості для реалізації власних ідей і стартапів. Формуємо середовище, де народжуються нові, креативні та конкурентні ідеї.

Розвиваємо творчість та новаторство – це дозволить конкурувати на ринку. Ми прагнемо, щоб наші випускники стали тими, хто управляє машинами, а не тими, ким управляють вони, тими, хто створює контент, а не тими, хто його тільки споживає.

Незалежне мислення – є джерелом нових та креативних рішень. Цінуємо прояв власних творчих здібностей кожного/ї.

Спеціалізація, яка до душі – будуємо навчання так, щоб кожен міг зрозуміти, обрати і розвиватись за спеціалізацією, яка йому до душі. Професійна реалізація в улюбленій справі – це можливість жити повним життям.

Критичне мислення – навчаємо не боятися відповідальності за помилки, висловлювати свої думки та цінувати думки інших.

Сучасні стандарти – створюємо нові сучасні стандарти престижної та ефективної освіти.

Цінності – пропагуємо цінності, що формують уявлення про справжню самореалізацію та успіх.

Самооцінка і віра в себе – допомагаємо вибудувати адекватну самооцінку і віру в себе, що дозволяє студентам та учням досягати поставлених цілей. Формуємо моральну цілісність і здатність студентів аргументовано відстоювати свою правоту.

Позитивне мислення – доброта, толерантність, турбота про інших та про навколишній світ, його покращення – все це стає фундаментом позитивного мислення кожного випускника.

Адаптація та готовність до змін – навчаємо швидко адаптуватись, застосовувати набуті знання та вміння в умовах постійних змін і невизначеностей. Випускники “Української ІТ-Сотні” стануть кваліфікованими спеціалістами, здатними адаптуватись до швидких змін.

Вдосконалення – навчаємо цілеспрямовано прагнути до вдосконалення себе та своєї роботи.

Робота на результат – навчаємо наполегливо працювати на результат, щоб змінити своє життя та світ.

Якісна освіта безкоштовно – мотивовані таланти повинні отримувати якісну освіту безкоштовно. Випускники “Української ІТ-Сотні” стануть нашою гордістю та пропагуватимуть справжні цінності в індустрії та суспільстві!

Ми впевнені, що інвестиції в освіту та розвиток молоді — це інвестиції у майбутнє нашої країни. Програма “Українська ІТ-Сотня” надає унікальну можливість для молодих талантів отримати якісну ІТ-освіту та розпочати успішну кар’єру в Україні. Долучайтеся і станьте частиною спільноти, яка не тільки навчає, але й підтримує кожного на шляху до професійного успіху.

Не втрачайте шанс змінити своє життя на краще і відкрийте для себе нові горизонти у світі технологій.

Ваше успішне майбутнє починається тут – https://100.intita.com/