До уваги підлітків та молоді громади!!!

Профорієнтаційна програма Фонду Generation+!

Фонд Generation+ уже 5 років підтримує молодь України та має представництва в багатьох містах.
        Місія фонду – підтримати молодь та підлітків у процесі переходу до дорослого та усвідомленого життя, надавши фаховий супровід , необхідні знання, навички та інструменти задля свідомого вибору карєрного шляху і процесу самореалізації. 

       Фонд прагне розкрити потенціал кожної юної особистості, надаючи знання, навички, ресурси задля досягнення життєвих цілей та мрій. 

       Generation+ – річна освітня програма з системної профорієнтації для підлітків 14-17 років, що надає комплексну підтримку дітей на етапі переходу в доросле життя.
 Програма складається з щотижневих тренінгів, зустрічей з фаховими експертами із різних галузей, екскурсій в компанії, короткого стажування в компанії, створення проектів та роботи в команді. Окрім цього, діти також отримають психологічний супровід та можливість створити власні сценарії та алгоритми успіху через професійну орієнтацію та розвиток кар’єри.
        Цього року Фонд вперше проводить програму оff-line у Хмельницькому протягом жовтня 2023 — червня 2024 року і запрошуємо мотивованих підлітків та молодь стати її учасниками.

      Цільова аудиторія – підлітки 13-17 років з уразливих категорій:
 – діти з числа сиріт під опікою;

 – діти та молодь з числа ВПО;

 – діти з особливими потребами;

 – діти з ДБСТ (будинки сімейного типу);

 – діти, що втратили одного з батьків,

 – діти захисників та захисниць України.

Заняття проводяться щотижня, по неділях з 11:00 до 15:00 год. дня.Перш ніжприєднатися до спільнотизамотивованих людей, дітямта молоді потрібно пройти кілька етапів:
 Етап 1. Заповнення анкети — до 12 жовтня о 12:00 год. дня.

Етап2. Співбесіда у Zoom.

Участь у програмі повністю безкоштовна. Аби прийняти участь,потрібно заповнити анкету за посиланням:https://forms.gle/ycp6wf33MKYCJqw88 
       Учасникам надаватиметься перевага по локаціям перебування по місту та найближчим околицям (Лісові Гринівці, Пашківці, Стувчинці, Давидківці, Карпівці, Ружичанка, Чорний Острів, Копистин, Масівці, Дунаївці, Давидківці).
       Україна та її майбутнє залежить від тих дій, які ми активно втілюємо в життя вже сьогодні. Діємо разом заради миру та перемоги та майбутнього наших дітей та молоді!