Рішення сорок сьомої позачергової сесії VIII скликання Грицівської селищної ради 21 червня 2024 року

  1. Про продаж земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення
  2. Про продаж земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення
  3. Про затвердження протоколу розподілу земельної частки (пай)
  4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  15. Про розгляд заяви Чернеги Алли Василівни щодо затвердження документації із землеустрою
  16. Про внесення змін до Програми “Охорона навколишнього середовища Грицівської селищної ради на 2023-25 роки”
  17. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я на 2024 рік
  18. Про внесення змін до “Програми безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2022-2024 роки”
  19. Про внесення змін до Програми про сплату членських внесків Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування “Асоціація об’єднаних територіальних громад” на 2023-2025 роки
  20. Про внесення змін до Програми розвитку освіти Грицівської селищної ради на 2023-2026 роки
  21. Про внесення змін до Програми “Проведення культурно-масових заходів на території Грицівської селищної ради на 2024 рік”
  22. Про внесення змін до “Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Грицівської селищної ради на 2021-2025 роки”
  23. Про передачу майна
  24. Про дострокове припинення повноважень депутата Грицівської селищної ради Сороколіт Лариси Анатоліївни
  25. Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для Грицівського КП “Аква” (Додаток)
  26. Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності Грицівської селищної ради, що підлягають приватизації у 2024 році
  27. Про затвердження звіту незалежної оцінки вартості житлового будинку А-І з прибудовами та господарськими будівлями по вулиці Шевченка №11-А в селищі Гриців, Шепетівського району, Хмельницької області
  28. Про затвердження звіту незалежної оцінки вартості нежитлової будівлі по вулиці Героїв Майдану, №12-А в селищі Гриців, Шепетівського району, Хмельницької області
  29. Про створення аукціонної комісії для продажу об’єктів комунальної власності Грицівської селищної ради, що підлягають приватизації у 2024 році
  30. Про приватизацію житлового будинку А-І з прибудовами та господарськими будівлями по вулиці Шевченка №11-А в селищі Гриців, Шепетівського району, Хмельницької області
  31. Про приватизацію нежитлової будівлі по вулиці Героїв Майдану, №12-А в селищі Гриців, Шепетівського району, Хмельницької області
  32. Про внесення змін до бюджету Грицівської селищної територіальної громади на 2024 рік (2253300000) код бюджету (Додатки до рішення, висновок фінансового відділу)