Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості
(відповідно до пункту 4 підпункту 1 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
- Найменування предмету закупівлі із зазначенням коду єдиного закупівельного словника:
Овочі та фрукти (морква, цибуля ріпчаста, капуста, буряк червоний, огірок свіжий, помідори, яблука, банани, апельсини, лимони, мандарини, груша, сливи, перець болгарський) згідно код ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
ID номер закупівлі: UA-2024-02-05-003944-a
КЕКВ 2230 «Продукти харчування»
Місце поставки – Заклади освіти Грицівської селищної ради, Хмельницька обл., Шепетівський район, смт Гриців, с. Велика Шкарівка, с. Крачанівка, с. Микулин, с. Мала Шкарівка, с. Орлинці, с. Лотівка.
- Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Технічні та якісні характеристиками предмета закупівлі визначені з урахуванням вимог:
- Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;
- ДСТУ, ТУ;
- Закон України «Про охорону дитинства»;
- Закон України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (далі – Закон про закупівлі);
- Постанова КМУ №1178, та інші нормативно – правові акти, що стосуються предмета закупівлі
Термін постачання – з моменту укладання договору до 31 грудня 2023 р
Кількісні характеристики відповідно до потреби Замовника:
Морква – 1200 кг.;
Цибуля ріпчаста – 1100 кг.;
Капуста – 1200 кг.;
Буряк червоний – 1100 кг.;
Огірок свіжий – 100 кг.;
Помідори -130 кг.;
Яблука – 531 кг.;
Банани – 451 кг.;
Апельсини – 304 кг.;
Лимони – 14 кг.;
Мандарини – 37 кг.;
Груша – 30 кг.;
Сливи – 37 кг.;
Перець болгарський – 70 кг.
- Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість закупівлі визначена з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі».
Основні джерела інформації для визначення очікуваної вартості:
- Система «Prozorro». Аналіз закупівель інших Замовників;
- Інформація щодо вартості продуктів харчування операторів ринку з відкритих джерел
Враховуючи необхідний обсяг закупівлі очікувана вартість закупівлі, становить – 210000,00 гривень (Двісті десять тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ.
Умови оплати – після плата.