ЯК ЗАПИСАТИСЯ ОНЛАЙН НА ПРИЙОМ ДО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ОРГАНУ ФОНДУ?

Якщо маєте необхідність проконсультуватися з питань, що стосуються призначення та виплати пенсій, житлових субсидій та пільг чи страхових коштів, і бажання відвідати орган Пенсійного фонду України, можете скористатися сервісом попереднього онлайн-запису на прийом.

Така можливість реалізована на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

  1. Для онлайн-запису на прийом увійдіть до особистого кабінету на вебпорталі Фонду (https://portal.pfu.gov.ua), авторизувавшись будь-яким зручним способом (КЕП, Дія.Підпис чи ID.GOV.UA).

  1.  У розділі “Комунікації з ПФУ” оберіть опцію Запис на прийом”.
  2. У новому вікні натисніть кнопку Записатися на прийом”.
  1. У формі, що відкриється, оберіть орган Фонду, сервісний центр, до якого плануєте візит, тему (питання), рік та місяць прийому. Натисніть кнопку Завантажитирозклад”.

Звернітьувагу!

Запис на прийомбез визначеннясервісного центрупризначенодлястрахувальників, атакождлязаписунаприйомдокерівництваПенсійногофондуУкраїни.

  1. У списку, що з’явиться на екрані, оберіть бажану дату та годину прийому (вільні години прийому позначено зеленим кольором).
  1. Оберіть клітинку з бажаним часом. У вікні, що відкриється, натисніть на кнопку Записатися на прийом”.
  1. Після цього, натиснувши на відповідну кнопку, можна роздрукувати талон.  У разі зміни обставин є можливість скасувати запис.

Звернітьувагу!

Відсутністьроздрукованого талону не є підставою для відмови у прийомі у визначенийвідвідувачем час.

8. Перевірити свої дані про попередній запис на прийом можна знову зайшовши в розділ Запис на прийом, де відображається поле Мої записи на прийом.