ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту рішення Грицівської селищної ради «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Грицівської селищної ради»

Виконавчий комітет Грицівської селищної ради повідомляє про оприлюднення проєкту рішення селищної ради «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами на території Грицівської селищної ради» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

            Проєкт регуляторного акта підготовлено для встановлення чіткого і зрозумілого порядку розміщення зовнішньої реклами на території Грицівської селищної ради».

            Проект розроблено на виконання та з дотриманням вимог законів України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та  Постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2003 р. № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами».

            Поштова та електронна адреса розробника проєкту регуляторного акта, на яку приймаються зауваження та пропозиції: 

Виконавчий комітет Грицівської селищної ради, вул. Шевченка, 2, смт Гриців Шепетівського району Хмельницької області, 30455, email: grytsiv_rada@ukr.net.

            Повна редакція зазначеного проєкту рішення та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено для публічного обговорення на офіційному веб-сайті Грицівської селищної ради https://www.hrytsivrada.gov.ua/ не пізніше 28 квітня 2021 року.

            Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення (29.04.2021 року по 31.05.2021 року) поштою або в електронній формі на вищевказані адреси.

            З повним текстом проєкту рішення Грицівської селищної ради можна ознайомитись щоденно (з 08:30 до 17:00, крім вихідних та святкових днів) за адресою: вул. Шевченка, 2, смт Гриців Шепетівського району Хмельницької області.